Texte haioase TEXTE HAIOASE
Avatare yahoo Avatare yahoo
Bancuri glume Bancuri glume
Cartea recordurilor Cartea recordurilor
Citate Citate
Declaratii dragoste Declaratii dragoste
Frumusete Frumusete
Ghicitori Ghicitori
Gimnastica ritmica si aerobica Gimnastica ritmica si aerobica
Iubire, dragoste si familie Iubire, dragoste si familie
Maxime si culmi Maxime si culmi
Poezii Poezii
Poezii de dragoste Poezii de dragoste
Povesti adevarate Povesti adevarate
Povesti de dragoste Povesti de dragoste
Povesti pentru copii Povesti pentru copii
Poze haioase Poze haioase
Proverbe si zicatori Proverbe si zicatori
Sfaturi practice Sfaturi practice
Statusuri messenger Statusuri messenger
Stiati ca Stiati ca
Texte dragoste Texte dragoste
Texte haioase Texte haioase
Texte interesante Texte interesante
Imagini haioase
Articole interesante Publicitate
Texte haioase
Imagini haioase, Poze haioase Imagini haioase/poze
Muzeul Erawa - Thailanda > imagini/poze haioase
Muzeul Erawa - Thailanda
Funny jokes
Texte haioase ZONA 51 ZONA 51
  Texte interesante<Experimentul philadelphia si adevaruri despre marte

ZONA 51

  Texte interesante<Cele mai controversate dosare ultra secrete despre ozn-uri
ZONA 51 Texte interesante

Publicitate

De ce a intra in acest petic din desertul Nevada te poate face sa-ti pierzi viata ? Ascunde cumva Guvernul American OZN-uri in acesti munti ?
Un singur om are raspunsul , da este oare acesta adevarul ?
La 190 km de N-V de Las Vegas in desertul Nevada , hartile oficiale nu mai inregistreaza nimic . Cu toate ca sunt multe acolo - sosele , munti , buncare , cladiri , si o pista enorma de 9,5 km - pe hartie aceste lucruri nu exista . Este ca si cum orce activitate umana ar fi incetat pe o arie de marimea Elvetiei Accesul oamenilor in aceasta zona este interzis . " Este autorizata folosirea fortei ! " Avertizeaza inscriptiile . Spatiul aerean al acesteri zone este sacru in SUA . Acest loc este NELLIS AIR FORCE RANGE si zona Testelor Nucleare , cunoscuta Zona 51 ( nume dat unei parti a bazei intr-o veche harta guvernamentala .)

Tehnologie extraterestra ?
-----------------------------------
Fondata in 1954 ca baza secreta in care LUCKHEED AIRERAFT CORPORATION sa poata dezvolta constructia de avioane de spionaj pentru CIA " zona 51 " Mai este inca locul unde iau nastere cele futuriste proiecte ale SUA . Bombardierul STEALTH a fost testat aici impreuna cu un alt avion neconventional . Acesta a fost intodeauna invaluit de mister - USAF a admis existenta lui abia in 1994 - deoarece reprezenta vf de lance al tehnologiei militare americane . Singura problema tinand seama de recentele dovezi controversate , este aceea ca tehlnologia nu este americana . Nici tehnicienii
Ambele provin din spatiul cosmic . Chiar decand zona 51 a fost stabilita acolo oamenii au inceput sa relateze aparitia unor obiecte ciudate pe cerul de deasupra acestei zone . Aceste afirmatii au fost negate de catre autoritati . Dar negarea s-a transformat in stanjeneala cand unul din oamenii lor a pretins ca in afara de faptul ca deasupra zonei 51 sunt OZN uri , USAF - ul chiar lucreaza cu tehnologie extraterestra . Robert Bob Lazar , un om de stiinta care a lucrat a lucrat la acea baza timp de 5 luni , incepand din decembrie 1988 a adus stirea la televiziune in mai 1989 . Acesta a dezvaluit ca guvernul SUA cerceteaza 9 farfurii zburatoare si incearca sa adapteze tehnologia extraterestra proprilor scopuri . Lazar a fost filmat in umbra , a folosit pseudonimul " Denis " iar vocea i-a fost modificata electronic . El pretindea ca impreuna cu sotia lui au primit amenintari cu moartea . Secretul in care sa invaluit nu i-a fost de mare folos , caci dupa interviu aceste amenintari sau intensificat si chiar sa tras asupra masinii lui . In noiembria pentru a inpiedica orce interventie ulterioara acesta si-a dezvaluit identitatea . Acunti Lazar a descrie locul ultra secret S4 de langa PAPOOSE LAKE in interiorul zona 51 . A relatat cum a fost angajat intr-o echipa de 22 de ingineri care trebuia sa inteleaga cum functiona sistemul de propulsie al vehicolului spatial .

Interiorul lui S4
--------------------------------
Conform spuselor lui Lazar S4 este un complex aflat sub pamant , ce ocupa un intreg lant muntos . La inceput el a crezut ca lucreaza cu tehnologieavansata creata de oameni . Nu avea nici o lipitura observabila , nici un surub , nici un nit - sustinea Lazar . Totul avea marginile rotunde si moi . Ca si cum ar fi fost facuta din ceara incalzita si apoi racita . Nava avea hublouri , bolti si scaule micute , la doar 30 de cm de pamant . Propulsorul avea marimea unei mingi de base-ball si emitea un camp antigravitational printr-un bol ce trecea prin centrul navei . Rapoartele pe care Lazar lea citit iau confirmat suspiciunile . Acestea surprinzator de multe informati despre OZN uri , printre acestea aflandu-se si fotografii ale autopsiilor facute unor fiinte mici cu capete mari si lipsite de par . Rapoartele sustineau ca fiintele proveneau din sistemul solar ZETA RETICULI . De asemenea era mentionat si un incident din 1979 , cand pasnicii precum si oamenii de stiinta au fost ucisi de catre extraterestrii . Lazar nu sustine in mod categoric ca ar fi vazut extraterestrii in S4 , dar a vazut ceva ciudat . In trecere printr-o camera a intrezarit doi barbati in halate albe discutand cu ceva mic si cu mainile lungi . Doar am zarit ceva . Dar nu stiu ce putea fi spune Lazar .

Cantarind dovezile
--------------------------------
Acestea sunt afirmatii incredibile . Exista si cateva confirmari ale spuselor lui Lazar conform declaratiilor lui George Knapp care la interghievat pe Lazar la televiziune , mai mult de 12 persoane au aparut cu dovezi in favoarea spuselor lui Lazar . Knapp detine o declaratie inregistrata a unei persoane ce a condus cateva programe militare din NELLIS . Aceasta afirma ca autoritatile detinea tehnologie extraterestra si chiar fiinte extraterestre inca din 1950 . Oricum aceasta inregistrare nu va fi facuta decat dupa moartea respectivei persoane . Nici un alt martor nu va aparea in public fiindui teama de urmari .

Amenintarile cu moartea
------------------------------------
Cand un ziarist a inceput sa investigheze Zona 51 a sesizat aceeasi atmosfera de teama . Un fost inginer electrician a spus ca a vazut o farfurie zburatoare si ca este gata sa repete aceasta afirmatie la televiziune . Si-a retras afirmatiile cand a vazut in fata casei lui , parcate zi si noapte , masini pline cu oameni inbracati in negru . Un alt martor a fost amenintat direct , spunandui-se asa : " Stim ca faceti multe calatoriii . Ne-ar parea rau sa se intample vreun accident cu dumneavoastra sau cu familia dumnevoastra . In fata camerei de luat vederi Lazar apare calm , relaxat si modest . A spus intodeauna aceeasi poveste - ceva neobisnuit pentru martorii falsi . De fapt singurul mincinos dovedit este guvernul SUA . Intre 1982 si 1984 Lazar sustine ca a lucrat la National Laboratory din Los Amalos ( New Mexico ) la proiectul de Aparare Strategica " Razboiul Stelelor " . Aceasta afirmatie a fost negata cu fermitate de catre autoritati care sustin ca nu exista nici o dovada a angajarii lui acolo . Dar cand ziaristul Knapp a inceput a inceput o investigatie in acest sens , s-a dovedit ca numele lui Lazar aparea in fisierul cu angajari de la Los Alamos . De asemenea guvernul SUA nu a negat niciodata ca Lazar a lucrat in Zona 51 fapt confirmat si de documente personale de impozitare din acel an . Mai multe dovezi au iesit la lumina de atunci In 1995 o companie germana de film a scos pe piata o caseta - Secret of the Black World ("Secretele lumii asecunse") ce aducea noi dovezi in sprijinul afirmatiilor lui Lazar . Pe caseta apar cativa martori ale caror declaratii dovedesc ceea ce se intampla in Zona 51 .

Dovezi filmate
--------------------------
Nario Hayakawa de la canalul de televiziune japonez Nippon TV , a aseteptat o noapte intreaga pentru a filma o strafulgerare rapida a unui obiect ce sa ridicat din Zona 51 . Acesta a filmat o lumina stralucitoare deasupra bazei pe care a vazuto zburand spre cer . Analiza filmului facuta pe calculatoare ultra moderne a condus si ea la concluzia ca obiectul era cu siguranta un aparat de zbor neconventional . Multe alte filme arata acelasi lucru : un obiect straluctor care se ridica spre cer cu o viteza incredibila si care efectueaza manevre imposibile . O echipa de la reteaua NBC chiar s-a apropiat de unul din acele obiecte . Toti sa-u intors cu arsuri provocate de radiatii . Cineva se pare ca a ajuns chiar in interiorul lui S4 si a filmat o incapere plina cu recipiente in care erau pastrate corpurile unor extraterestrii morti . Exista cel putin opt Black Programs care zboara in Zona 51 - sustine specialistul in aviatie Jim Goodall . Black Programs - sunt proiecte guvernamentale ultrasecrete , care se presupun ca inghit anual 35 de miliarde de dolari din banii publici . Goodall crede ca este vorba de mai mult de atat . Aparatele de zbor despre care vorbeste el sunt silentioase si extrem de rapide , cum ar fi cel care a zburat dincolo de spatiul aerean al Zonei 51 , si a fost prins pe radar de catre Federal Aviation Administration Center zburand cu o viteza de 16000 km/h - aproape de 13 ori viteza sunetului . Goodall se intreaba daca aceste viteze sunt posibil de atins cu tehnologie umana . Un fost lucrator la Lockheed , intervievat de Goodall spune : " Avem aparatura de zbor in desertul Nevada care ar face din George Lucas ( regizorul filmului Razboiul Stelelor ) un caraghios " Intrebat de Goodall , Ben Rich , fostul presedinte al Lockheed Advanced Developmend , daca exista OZN-uri , acesta a raspuns : " Da . Sunt sigur de existenta OZN-urilor .

Legatura cu Majestic 12
-----------------------------------
Multi ignora asemenea declaratii pe masura ce dezinformarea orhestrata de guvern continua . Lazar spune ca toti cei care lucreaza in S4 poarta insigne cu inscriptia MAJ . Se refera asta cumva la Majestic 12 , asa-numitul grup ultrasecret de cercetare privind farfuriile zburatoare construit de presedintele SUA in 1947 ?

Cazul Zeta Reticuli
--------------------------------
In 1963 , Barney si Betty Hill , un cuplu respectabil din New Mexico , a cerut ajutorul unui psihiatru deoarece amandoi sufereau de insomnie si aveau cosmaruri de 2 ani . Sedintele de hipnoza au aratat ca sotii Hill au fost rapiti de extraterestrii in 19 septembrie 1961 si ca au fost folositi la experimente medicale . Betty Hill mentioneaza si originea extraterestrilor . Cu toate ca nu a fost descoperit pana in 1969 , Betty descria exact sistemul solar Zeta Reticuli care se afla la o distanta de Pamant estimata la 37 ani-lumina . Lazar sustine ca Zeta Reticuli apare in rapoarte ca fiind locul de provenienta a aparatelor de zbor la care a lucrat .

Dovezi
-----------
In 1987 Robert Frost se intorcea de la munca din Zona 51 urland de frica si de durere . Doi ani mai tarziu moare , fiind unul din numerosii muncitori afectati de " focurile chimice " de la Groom Lake . Victimele cer despagubiri pentru prejudiciile aduse . Cu toate ca acest lucru a fortat USAF sa admita existenta Zonei 51 , acestia au refuzat sa-si asume responsabilitatea pentru decesele de acolo . Exista oare vreo legatura intre aceste focuri extrem de de toxice si zvonurile neincetate despre prezenta extraterestrilor in zona ? Multi incep sa se intrebe .

Nota 8.8 | Vizualizat de 8726 ori | Texte interesante

Comentarii ZONA 51

ZAMOLXE-08-Feb-2010

ASA CUM EXISTA DUMNEZEU EXISTA SI RESTUL ADICA OAMENI SUB DIFERITE FORME DIN DIFERITE LUMI SI ASA INCEPE POVESTEA CACI UITAM CINE NEA CREAT SI SA NU UITAM SINTEM FIII LUI SI BUNI SI MAI PUTINI BUNI IAR RAUL ESTE IN NOI DACA AM TRANSFORMAT RAZBOAIELE IN PANDEMII DEJA AM AVANSAT IAR EI ULTRABOGATASII VOR TOTUL ADICA SI SUFLETUL NOSTRU NUMAI CA ASA A FOST SI CU TURNUL BABEL PINA CIND NEAM AUTODISTRUS IAR DUMNEZEU NEA SALVAT PT CA EL NU UCIDE CI NE IUBESTE CHIAR DACA MULTI DINTRE NOI SINTEM ASA DE COMOZI CA REFUZAM SA GINDIM

liliana-04-Mai-2011

e dragut imi place

nina-09-Aug-2010

sigur ca exista ozn-uri.in primul rind nu putem gindi ca sintem singuri in univers,dar ceea ce fac americanii ne pun in pericol viata si existenta terei.Nimic nu ne poate asigura de contrariu,iar daca o tin asa bine pazita este bine ca sint multi bogati care nu se dau inb laturi de la ceva rau.Sper ca Dumnezeu ne pazeste cit o mai putea,si cit ne-o suporta,ca el este unul si noi ....

rabbyt-10-Oct-2010

interesant

dragos-12-Dec-2010

zamolxe...esti dus cu pluta frate...

alex-06-Apr-2011

pt dragos.tu esti dus cu pluta prostule.

cristina-10-Iun-2011

nu mai credeti in toate prostiile,nu exista dumnezeu nu exista extrateresti,totul provine din forta naturi.daca nu ar fi soarele nu ar exista pamantul,de care dumnezeu vb,la vazut cineva,nu cred.asa ca ce face omul cu mana lui nici dracu nu mai desface.dumnezeu la ora actuala este banul,daca ai bani faci orce.toate bolile grave care exista pe planeta sant aruncate de oameni in aer,si mai exact de americani,americani sant mai inaintati ca noi cu sute de ani in stiinta.la toate bolile posibile exista antidotul dar nu il scoate pe piata sa mai moara din oameni neam inmultit deja prea mult,si nu o sa mai reziste campul magnetic.asa ca mancati beti si distractie la max ca doar o viata avem,si sa credeti doar in fortele voastre propi.by by

PETY-29-Mar-2014

Esti nesimtit by , by . Esti asa de timp , ca nu-l poti vedea pe D-zeu.

Joseph-30-Mar-2014

00The Child support guidniles need to change as well. I have my kids 50% of the time. Shared custody. One week on and one week off. I was still ordered to pay $450 a month as her income is lower than mine. Makes absolutly no sense. I can understand me paying for the bigger portion of extra ordinary expenses etc but this is rediculous. She is getting paid to have our son 2 weeks of the monthMarch 18, 2013 at 5:22 pmShare:

Adauga comentariu

Nume
Comentariu
Introduceti codul din imagineValidare cod
ZONA 51
Alte articole/poze din categoria Texte interesante
NOUA RELIGIE A NOII ORDINI MONDIALE NOUA RELIGIE A NOII ORDINI MONDIALE more
Chestii interesante Chestii interesante more
7 secrete ale oamenilor norocosi 7 secrete ale oamenilor norocosi more
Enigmele de la Sinca Veche Enigmele de la Sinca Veche more
Mobilul iti tradeaza caracterul Mobilul iti tradeaza caracterul more
Publicitate

 Cauta in site


Funny jokes
 Articole interesante
Cu cangurul pe post de carucior
Cu cangurul pe post de carucior  
citeste tot articolul
Funny jokes
 Jocuri online
Funny jokes
Articole interesante Publicitate
Texte haioase